Medlem af Psykoterapeut Foreningen Medlem af Psykoterapeut Foreningen
   
     
 

Sandplay eksempel

Sandplay og tegneterapi er metoder, der virker både på det indre psykiske plan og på et ydre handleplan. Det er altså metoder, der både kan bruges til at arbejde med dybere problemer, men også til at finde konkrete løsninger her og nu.


 

 


Psykologisk Rådgivning og Terapi

 

Ofte er konkrete problemer dele af en kompliceret helhed som er nødvendig at tage med for at nå en vedvarende løsning. Jeg tager udgangspunkt i din situation nu og her og benytter metoder som samtaleterapi, coaching, sandplay, drømmeanalyse, tegneterapi og psykodrama til at afdække og afklare årsagerne til din situation samtidig med at problemerne bearbejdes. Valget af metoder afhænger af din situation og arbejdet foregår i en kreativ process hvor du er midtpunkt og jeg fungerer som støtte og katalysator. Målet er ikke en fixløsning, men at finde en bæredygtig vej mod vedvarende forandringer.

Jeg henvender mig til unge og voksne bl.a. med trivselsproblemer, problemer i arbejdslivet (stress, mobning etc.), problemer i samlivet, personlige psykologiske problemstillinger eller personer der vil arbejde seriøst med sin personlige og professionelle udvikling.

 

Birgitte Mølgård Hansen

Cand. Mag, Psykoterapeut MPF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


   
           
Medlem af Psykoterapeut Foreningen Medlem af Psykoterapeut Foreningen